Az Alapítvány

Az alapítvány célja, hogy támogatásával segítse Liza gyógyulási esélyeit, mert azt csak rendszeres orvosi és folyamatos, korszerű, gyógyszeres kezelés, szakszerű gyógypedagógiai fejlesztés, terápia és speciális, napi 24 órás gondozás mellett lehet fenntartani, illetve előmozdítani.

Liza gyógyulását, gyógyíttatását, életesélyeinek javítását, betegségéből adódó hátrányok csökkentését eddig is sokan támogatták. A már meglévő önszerveződés jelen alapítványi szervezeti formába történő szervezésével nyert szervezett kereteket.

Az Alapítvány fő feladata, hogy Liza tartós, súlyos betegségének kezeléséhez, életkörülményeinek könnyítéséhez, gyógyulásához és gyógyíttatásához segítséget nyújtson, és terápiáit támogassa, a gyógyulásáért tenni akarókat össze fogja, így például a feladatokhoz szükséges anyagi és természetbeni erőforrásokat előteremtse, támogassa, szervezze. Feladata továbbá anyagi lehetőséget teremteni Liza korszerű intézményi ellátásának biztosításához, nevelési feladatai ellátásának támogatása.

Célja és feladata még Liza és a hozzá hasonló halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek fejlesztésének, önálló életvitelének segítése; az őket nevelő családok segítése információs és terápiás támogatással, a család összetartásának erősítésével, jogaik, érdekeik védelme, rehabilitációs célú és információt közvetítő rendezvények szervezése

.szervezet

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>